P&LFF 2015 – Outdoor screenings

Categories:

post_outdoor

Thanks to amazing support from Örebrokompaniet it’s now time to reveal the first of this years late night outdoor screenings at the main square, Stortorget, in Örebro – every night around 10pm.

The future – 2015 – has caught up with us and first announced film will be; Back To The Future by Robert Zemeckis from 1985 with Michael J. Fox in the leading role. Next up is another classic, the 40 year old Tommy by Ken Russel from 1975 with a cast including Elton John, Tina Turner, Eric Clapton, Jack Nicholson, Ann Margret and the members of The Who.

Also from 1975 we bring you the epic Jaws with Roy Schneider, Robert Shaw and Oscar winner Richard Dreyfuss in leading roles and, to mark the beginning of a beautiful friendship with Örebro, Casablanca from 1942 directed by Michael Curtiz with Humphrey Bogart and our own 100 year celebrating Ingrid Bergman in the leading roles.
Welcome to join us for a couple of magical, and free!, movie nights under the dark, star studded summer nights at Stortorget!

Med fantastiskt stöd från Örebrokompaniet är det nu dags att avslöja de första av årets utomhusvisningar som varje kväll kommer visas på storduk på Stortorget vid 22-tiden.

Framtiden – 2015 – har kommit ikapp oss och ‘Back To The Future’ av Robert Zemeckis från 1985 med bl.a. Michael J Fox i huvudrollen blir en av årets kvällsvisningar. En annan episk film ‘Tommy’ av Ken Russel från 1975 med en rollista som förutom medlemmarna i The Who innehåller Elton John, Tina Turner, Eric Clapton, Jack Nicholson och Ann Margret är en annan.

Från samma år kommer vi även visa Steven Spielbergklassikern ‘Jaws’ med Roy Schneider, Robert Shaw och Oscarsvinnaren Richard Dreyfuss i huvudrollerna och så naturligtvis Casablanca från 1942 regisserad av Michael Curtiz med Humphrey Bogart och vår egen 100-årsjubilar Ingrid Bergman i rollerna får gestalta inledningen av vår nya vänskap med Örebro.

Välkomna att uppleva några magiska, och gratis, filmupplevelser under sensommarnattens stjärnhimmel på Stortorget.

 
Menu